Kun jouduin suljetulle osastolle tammikuussa, aloitettiin lääkitys hoidon tueksi, Ketipinor 25mg iltaisin.  

Ketipinor väsytti todella paljon iltaisin, ja sen ansiosta sain nukuttua. Kuitenkaan 25mg ei ahdistukseen auttanut ollenkaan, ja annos nostettiin 50mg. Vieläkään en huomannut tehoa, annostusta nostettiin 75mg:an. 75mg alkoi auttamaan hieman, mutta ei vieläkään pitänyt ahdistusta tarpeeksi kurissa, joten annos nostettiin 100mg.

Kun Ketipinorin annos oli 100mg, alkoi tulla sivuoireita. Sydämentykyttelyä, nopeaa pulssia ja huimausta, varsinkin lääkkeenoton jälkeen. Lääkitystä lähdettiin purkamaan.

Lääkitys oli puoliksi purettu, kun aloin saamaan jälleen paniikkikohtauksia, mitä sain ennen lääkityksen aloittamista. Niimpä Ketipinor laskettiin kokonaan nollaan, ja aloitettiin toinen lääke.

    tumblr_m1yqweEqph1r2wv0eo1_500.jpg


Truxal aloitettiin ollessani tehostetun avohoidon yksikössä. Annostus oli aluksi 25mg, osastojakson loppupuolella se nostettiin 50mg:an. 

Truxal ei väsyttänyt ollenkaan, joten en saanut unen päästä kiinni ennen aamuyötä. Unta tukemaan aloitettiin melatoniini, jota otin 1-3mg iltaisin. Melatoniinikaan ei auttanut kunnolla.

Ahdistukseen Truxal ei auttanut myöskään ollenkaan, annostusta nostettiin jälleen. Söin 75mg Truxalia ja 3mg melatoniinia, enkä huomannut mitään vaikutusta, en unen enkä ahdistuksen suhteen.

Lopetin lääkityksen sanomatta kenellekään mitään. Esitin, että otin lääkkeet, vaikka en ottanutkaan, vaan heitin ne todellisuudessa vessanpöntöstä alas. En kokenut lääkityksestä olevan apua, ja olin turhautunut.

                         pills.jpg
 

En ole syönyt lääkkeitä (enkä melatoniinia) säännöllisesti nyt pariin kuukauteen. Kävin kuitenkin (luvatta) ottamassa meidän lääkevarastosta pari laattaa Ketipinoria, mitä jäi ennenkuin lääke vaihdettiin. Olen ottanut Ketipinoria 75-125mg, jos on ahdistanut niin paljon, että on tuntunut kun en olisi saanut henkeä, ja kun olen ollut täysin lamaantunut ahdistuksesta. Ketipinorit on nyt lopussa, ja asia pitäisi varmaan ottaa puheeksi lääkärin kanssa, että saisin niitä lisää.. 

En suosittele ketään lopettamaan lääkitystä seinään, samalla tavalla, kuin minä tein. Varmasti ihan syystä lääkitys puretaan aina vähän kerrallaan.